KRAL İSTEDİ BÖYLE OLDU - - Mudanya Habercisi
Anasayfa Video Galeri Foto Galeri Haber Ara Önemli Telefonlar Nöbetçi Eczaneler Künye İletisim
Mudanya Habercisi

KRAL İSTEDİ BÖYLE OLDU

08 Aralık 2016, 11:54





Ben hiç kimseyle kavgalı değilim!

Önceki gün Uğur Mumcu Tiyatro sahnesinde gerçekleşen Belediye Meclis toplantısında sarf edilen veciz bir söz.

Önceki gün sevdiğim saygıdeğer bir dostum bana şu sözü söyledi. “neden belediye haberlerini kullanmıyorsun” öncelikle dikkatli bir şekilde haberlerimi takip eden bu arkadaşıma teşekkür ederim.

Haber Portalımda Mudanya haberlerini kullandığım gibi spot haberlerde ise Bursa ve Nilüfer haberlerine sıklıkla yer veriyorum. Hizmetin gerçekleştirildiği, Belediyelerin bana ulaşan bültenlerine mutlaka yer veriyor ve bu bölgelerde yaşayan okurlarıma arz ediyorum.

Kendime bir vazife olarak gördüğüm ve kendimi yayınlamak zorunda olarak hissettiğim Mudanya Belediyesi haberlerini yayınlayamama sebebine gelince;

Rahmetli Başbakan ve Cumhur Başkanımız Süleyman Demirel’in sözü aklıma geldi “benzin vardı da ben mi içtim?”

Bildiğiniz üzere Hasanbey Mahallesindeki mağdur durumda bir çiftin kendi şahsi hesabımdaki Face hesabımdan yaptığım paylaşımlar sonucu Mudanya Belediyesi Basın bürosundaki sorumlu bir kişi tarafından resmen aforoz edilerek Belediye Basın Bültenleri tarafıma gönderilmesi durduruldu ve basın toplantılarına davet edilmeme kararı alındığından Mudanya Belediyesi ile haberleşme bağımız kopmuş oldu.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın paylaşım sonrası Meclis toplantısı sırasında benim için yaptığı, “gazetecimidir nedir, ünlü olmak isteyen biri” benzetmeleri sırasında adalet önünde hesap verecek tehditleriyle birlikte haber bülteni alamamaya başladık. Bunun sonucunda Mudanya Belediyesi Bültenlerini yayınlayamamaktayım.

Yaklaşık 20 yıldır yerel basında hizmetkâr olan biri olarak hiçbir kurum ve kuruluşla problem yaşamayan birisiyim. Mudanya Belediyesiyle “hiçbir zaman, hiçbir çalışanıyla sorun yaşamadım” Siyasi Partiler ve üyelerine aşırı saygı ve hürmetim vardır, çünkü onlarda inançları doğrultusunda halkın hizmetkârlarıdır. Kurum ve bağlı çalışanları ile yüzlerce haber röportaj yaptım ve ne bir söz nede bir hakaret işitmedim. Kendimi gazeteci olarak hiçbir zaman lanse etmedim çünkü görevlerini layıkıyla tarafsız ve gerçek manada yerine getiren ağabeylerime ancak çırak olurum.

Gelelim ünlü olma isteğime; Mudanya’dan yayın yapan yıllarca her türlü zorluğa göğüs gererek yayın hayatını sürdüren Radyo Poyraz’da 1993 ile 2004 yılları arasında “Poyraz Akşamları” adı altında sunumunu yaptığım programla Mudanya ve Bursa adımı ezberledi. Birilerinin adının anılmadığı o zamanlarda zaten yeteri kadar ünlüydüm, üstelik ismi saygıyla anılan biri olarak. Ünlü olmak gibi bir takıntım asla olmadı bu saatten sonra olmayacakta.

Yaptığım paylaşım sonrası o iki insana yardım etmek isteyen onlarca Mudanyalıya teşekkür ediyorum duyarlılığınız için. İyi ki yayınlaşmışım, 6 aydır yardım isteyen ve hiçbir el uzatılmayan o insanlar bir gün sonra Mudanya Belediyesi tarafından gerekli ilgiye kavuştular.

Değerli dostlar; bir soru üzerine içimde ukde olan düşüncelerimi sizinle paylaşmak istedim, sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim. İyi ki varsınız.

Bu haber 2430 defa okunmuştur.

HAKKI OVATMAN HAKKI OVATMAN
YILIN YENİSİ HOŞ GELDİN

HAVA DURUMU

NÖBETÇİ ECZANE

Mudanya Nöbetçi Eczane


Tüm fotoğraflar

  MUDANYALI KARATECİLER KUŞAKLARINI YENİLEYEREK TERFİ ETTİLER
 

MUDANYALI KARATECİLE

İzlenme:2044

   
  GİRİTYALILAR HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER
 

GİRİTYALILAR HÜNERLE

İzlenme:2220

   
  MUDANYA CAFER YENER İLKOKULU POLONYA’YI FETHETTİ
 

MUDANYA CAFER YENER

İzlenme:2776

   
  RAMAZAN ETKİLİKLERİ
 

RAMAZAN ETKİLİKLERİ

İzlenme:6026

   

Tüm videolar

  İYİ PARTİ ERKAN CAN ADAY ADAYLIK AÇIKLAMASI
 

İYİ PARTİ ERKAN CAN

İzlenme:302

   
  MİLLET KÜTÜPHANESİ ARTIK 24 SAAT AÇIK
 

MİLLET KÜTÜPHANESİ A

İzlenme:384

   
  BURSA’DA TRAFİK, YAYALARA GÖRE TASARLANIYOR
 

BURSA’DA TRAFİK, YAY

İzlenme:782

   
  TAVUK DÜNYASI MUDANYA’DA AÇILDI
 

TAVUK DÜNYASI MUDANY

İzlenme:398

   
  •  
  •  

  • Son 7 gün haber eklenmedi.

  • Bu ay haber eklenmedi.

Mudanya Habercisi
© 2015-2016. Tüm hakları saklıdır. Sitemiz, Mudanya Gazeteciler Derneği üyesidir.
İnternet sitemizdeki yazı, resim, video ve haberlerin kaynak gösterilmeksizin yayınlanması yasaktır.
Yazı, haber ve yorumlardaki düşünce ve görüşler yazarını bağlar. Tüm hakları saklıdır.