SİZLERLE GEÇEN İKİ YILIN ARDINDAN - - Mudanya Habercisi
Anasayfa Video Galeri Foto Galeri Haber Ara Önemli Telefonlar Nöbetçi Eczaneler Künye İletisim
Mudanya Habercisi

SİZLERLE GEÇEN İKİ YILIN ARDINDAN

24 Ocak 2018, 20:16





www.mudanyahabercisi.com  sitesini yayına almamamızın ardından iki yıl geçti. Mudanya ve yakın çevresinden haberleri size ulaştırmayı hedeflediğim haber sitemizden size ulaşmaya çalışarak, sizleri doğru olarak bilgilendirmeyi hedefleyeli iki yılını doldurdu.

Yıllarca Mudanya Radyo Poyraz’da Program yapımcılığı ve sunuculuk, ardından Mudanya Yorum Gazetesinde ve Haber sitesinde hizmet vererek sizlerle birlikte oldum. Ardından kendi haber sitem olan mudanyahabercisi’nin yayınına başladım. Bu siteyi açmamda bana yardımları olanlara çok teşekkür ediyorum. Başta Yorum Gazetesinin sahibi Sinan Şentürk’e, kendi sitemi kurmak istediğimde olgunlukla yaklaşarak teşvik etti. Mudanya Gazetesinin değerli sahibi, Mudanya Gazeteciler Derneği Başkanı Yavuz Gerçekçi üstadımın, gerek bilgi gerekse teknik destek konularında yardım ederek, bitmeyen sorularıma sabırla cevap verip işlerimi kolaylaştırarak bu konuda en büyük destekçim oldu. Kendisine teşekkür edecek kelimeleri yetersiz buluyorum, iyi ki var. Mali konularda bana tam destek veren değerli dostum M. Hüseyin Polat beyefendiye ayrıca saygılarımı sunuyorum.

Hiçbir ticari kaygı taşımadan sadece kendini idame ettirip, Mudanyalının Mudanya’sından ve çevresinde olup bitenleri kendilerine duyurup bilgi sahibi olmalarını sağlamaktan başka hiçbir kaygısı olmayan, tarafsız, siyasi, kültürel, ekonomik ve mümkün olduğu kadar güncel olayların duyurulmasını hedef aldım. Yayın sürem boyunca Kişi, kurum ve herhangi bir kuruluşu hedef almadım. Cevap hakkı olanların görüş ve bilgilerini almadan haber yapmamaya çalıştım. Ne yazık ki iki yıllık yayın hayatımda bile şahsıma haber hırsızı, bitaraf olduğum iddia edildiyse de takipçilerim ve okuyucularım tarafından kaile alınmadı.

Doğru ve yanlışları yazmam ve haberleştirmem sonucu beni kendilerinden görmeyerek aforoz eden Mudanya Belediyesi tarafından, Mudanya Belediyesinin Haber Bültenlerini tarafıma göndermeyip yayınlamam engellenmiştir. Buna rağmen yetişebildiğim kadarıyla Mudanya’da yapılan ve yapılamayan hizmetleri ve çalışmaları hiçbir art niyet taşımadan duyurmaya çalıştım, kendi yetiştirdiğimiz meslektaş kardeşimiz tarafından sırtımızdan vurulmamıza rağmen.

Sağlığım ve dostlarım olan gazeteci arkadaşlarımın da destekleriyle yayın hayatımı uzun yıllar sürdürmeyi hedefliyorum. Mudanya ve Mudanyalıları çok seviyorum, siyasi, kültür ve ırkçı ayrımcılığın şiddetin karşısında olarak, tüm okurlarımın fikirlerine saygı duyuyorum. Sadece şiddet, tehdit ve kişisel çıkarlarını ve siyasi görüşlerini Mudanya’nın ve Mudanyalının üstünde görenler hariç.  

www.mudanyahabercisi.com haber sitesini sizler takip ettiğiniz sürece, bende sizleri takip edeceğim.

En içten sevgi ve saygılarımı arz ediyorum, lütfen kabul buyurun.

Hakkı OVATMAN

Bu haber 2518 defa okunmuştur.

HAKKI OVATMAN HAKKI OVATMAN
YILIN YENİSİ HOŞ GELDİN

HAVA DURUMU

NÖBETÇİ ECZANE

Mudanya Nöbetçi Eczane


Tüm fotoğraflar

  MUDANYALI KARATECİLER KUŞAKLARINI YENİLEYEREK TERFİ ETTİLER
 

MUDANYALI KARATECİLE

İzlenme:1820

   
  GİRİTYALILAR HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER
 

GİRİTYALILAR HÜNERLE

İzlenme:2074

   
  MUDANYA CAFER YENER İLKOKULU POLONYA’YI FETHETTİ
 

MUDANYA CAFER YENER

İzlenme:2526

   
  RAMAZAN ETKİLİKLERİ
 

RAMAZAN ETKİLİKLERİ

İzlenme:5636

   

Tüm videolar

  İYİ PARTİ ERKAN CAN ADAY ADAYLIK AÇIKLAMASI
 

İYİ PARTİ ERKAN CAN

İzlenme:216

   
  MİLLET KÜTÜPHANESİ ARTIK 24 SAAT AÇIK
 

MİLLET KÜTÜPHANESİ A

İzlenme:312

   
  BURSA’DA TRAFİK, YAYALARA GÖRE TASARLANIYOR
 

BURSA’DA TRAFİK, YAY

İzlenme:700

   
  TAVUK DÜNYASI MUDANYA’DA AÇILDI
 

TAVUK DÜNYASI MUDANY

İzlenme:302

   
  •  
  •  

  • Son 7 gün haber eklenmedi.

  • Bu ay haber eklenmedi.

Mudanya Habercisi
© 2015-2016. Tüm hakları saklıdır. Sitemiz, Mudanya Gazeteciler Derneği üyesidir.
İnternet sitemizdeki yazı, resim, video ve haberlerin kaynak gösterilmeksizin yayınlanması yasaktır.
Yazı, haber ve yorumlardaki düşünce ve görüşler yazarını bağlar. Tüm hakları saklıdır.