Engellileri Engelleyen Engelsizler - - Mudanya Habercisi
Anasayfa Video Galeri Foto Galeri Haber Ara Önemli Telefonlar Nöbetçi Eczaneler Künye İletisim
Mudanya Habercisi

Engellileri Engelleyen Engelsizler

13 Ekim 2018, 17:32





Mudanya Engelliler Derneğinde çok tuhaf şeyler olmaya başladı. Tam her şey yoluna girdi, engelli kardeşlerimiz aradıkları mutlulukları buldu derken, birden ortalık karıştı; hem de ne karışmak.

 

Çok eski tarihlere girmek istemiyorum, yaklaşık 7-8 sene önce yine böyle bir karışıklık olmuş, olaylar mahkemelik oluncaya kadar gelişmişti. Şimdi yine mahkeme kokusu alıyorum, derneğin parasını hiçbir belge göstermeden harcama yapmakla suçlamalar söz konusu, birde işin içine siyaset kokusu karışınca buyurun size engelsizlerin engelliler üzerindeki etkisini.

Derneğin yaklaşık 400 üyesi var ve bunun 300 kadarı gönüllü engelsizler. Geriye 100 kadar engelli, aileleri ve yakınları. Engelsizlerin fahri üye olarak derneğe yara sağlamalarını anlarım. Gel gelelim fahri olmayan bu üyeler, Dernek yönetiminde etkili olup sonucu değiştiriyorsa ve üstelik iktidar olma uğruna ortamı geriyorsa bıraksınlar kardeşim bu üyelikleri. Adama demezlerimi sen sapasağlam adamsım derneğe ne katkın var diye? Ne diyeceksin? İş olsun diye mi üye oldum ben, ya da ortalığı karıştırıp kendi siyasi görüşümde olanların egemen olduğu bir yönetimin oluşmasını sağlamak için mi diyeceksin?

Hadi bakalım de ne diyeceksen!

Bu kadar iktidar hırsıyla Engelliler derneğini yönetme isteği neden kaynaklanıyor. Buradaki amaç yüksek meblağlara dayanan getirim elde etmek, Engelliler üzerinden kariyer yapmak, engelliler üzerinden siyaset yaparak taraftar toplayıp elini güçlendirmek. Peki, kim Allah rızasını gözeterek bu işe talip olmuştur? Siz karara verin.

Ceyda Aslan ve Rüveyde Demet Ataman aralarında yaşanan olumsuzluklar sonucu her şey rayında giderken( bize göre) tabii ki, birden nükleer başlıklı füze düşmüş gibi darmadağın oldular. Olağanüstü kongre ve kongrede yaşanan çirkin ve yakışıksız olayların ardında art arda gelen istifalar, başsız bedirliksiz bir hale gelen dernekte olan Engelli kardeşlerimize oluyor.

Eli ayağı sağlam engelli üyeleri ve yönetime talip olanlar; gelin aklınızı başınıza alın, hayır yapalım derken beddua almayın. Bırakın engellilerin derneğini engelliler yönetsin, sizlerde katkıda bulunarak en büyük duayı “hayır duası” nı alın engelli kardeşlerimizin.

Çünkü bu kardeşlerimiz çok huzursuzlar, çok mutsuzlar, çok yalnızlar, çok çaresizler. Bir iyilik yapın, gurunuzu ayaklar altına alıp bir olun beraber olun, ayrıştırmayın birleştirin. Engelli kardeşlerimizin yüzünü güldürün.

Sayın Aslan, Sayın Ataman Mudanyalı sizi çok seviyor, yaptığınız hizmetler göz ardı edilemez, sizleri karalamaya çalışanlara cevabınız; “biz buradayız, birlikteyiz ve derneğimize sahip çıkıyoruz” olmalı. Yoksa unutulur gidersiniz, çünkü bu derneğe sahip çıkan birileri muhakkak olacaktır, siz sevseniz de sevmeseniz de.

Sevgiyle ve Sağlıkla Kalın.

Bu haber 1988 defa okunmuştur.

HAKKI OVATMAN HAKKI OVATMAN
YILIN YENİSİ HOŞ GELDİN

HAVA DURUMU

NÖBETÇİ ECZANE

Mudanya Nöbetçi Eczane


Tüm fotoğraflar

  MUDANYALI KARATECİLER KUŞAKLARINI YENİLEYEREK TERFİ ETTİLER
 

MUDANYALI KARATECİLE

İzlenme:2020

   
  GİRİTYALILAR HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER
 

GİRİTYALILAR HÜNERLE

İzlenme:2200

   
  MUDANYA CAFER YENER İLKOKULU POLONYA’YI FETHETTİ
 

MUDANYA CAFER YENER

İzlenme:2734

   
  RAMAZAN ETKİLİKLERİ
 

RAMAZAN ETKİLİKLERİ

İzlenme:5940

   

Tüm videolar

  İYİ PARTİ ERKAN CAN ADAY ADAYLIK AÇIKLAMASI
 

İYİ PARTİ ERKAN CAN

İzlenme:292

   
  MİLLET KÜTÜPHANESİ ARTIK 24 SAAT AÇIK
 

MİLLET KÜTÜPHANESİ A

İzlenme:374

   
  BURSA’DA TRAFİK, YAYALARA GÖRE TASARLANIYOR
 

BURSA’DA TRAFİK, YAY

İzlenme:774

   
  TAVUK DÜNYASI MUDANYA’DA AÇILDI
 

TAVUK DÜNYASI MUDANY

İzlenme:384

   
  •  
  •  

  • Son 7 gün haber eklenmedi.

  • Bu ay haber eklenmedi.

Mudanya Habercisi
© 2015-2016. Tüm hakları saklıdır. Sitemiz, Mudanya Gazeteciler Derneği üyesidir.
İnternet sitemizdeki yazı, resim, video ve haberlerin kaynak gösterilmeksizin yayınlanması yasaktır.
Yazı, haber ve yorumlardaki düşünce ve görüşler yazarını bağlar. Tüm hakları saklıdır.