11 EYLÜLDEN BERİ İNTİKAM SÜRÜYOR - - Mudanya Habercisi
Anasayfa Video Galeri Foto Galeri Haber Ara Önemli Telefonlar Nöbetçi Eczaneler Künye İletisim
Mudanya Habercisi

11 EYLÜLDEN BERİ İNTİKAM SÜRÜYOR

20 Ekim 2019, 10:14





İnsan inandığı sürece vardır demiş büyüklerimiz. İnsanlar inançlarıyla yaşar ve inançlarına bağlı olarak yaşamını sürdürerek ömürleri nihayete erer. İnançlar her insana ve topluma göre değişiklik gösterir. Kim neye inanırsa inansın kendisine göre doğru bir inancın sahibi olduğu kanısındadır. Bu inanç gücü ile olmaz denilen pek çok işi başarmış ve olağan üstü başarılar elde ettirmiştir. Pek çok zaman insanların inançlarıyla alay edilmiş, ezilmiş, hor ve hakir görülüp inançları yüzünden insanlara eziyet işkenceler yapılmıştır. İstisnaları saymazsak çoğu zaman inanç sahipleri her zaman haklı çıkmışlardır, geç de olsa zulmedenler cezalarını er geç bulmuşlardır. İnanç sömürüsü yapanları bu konuda maddi gelir elde etmek, makam ve mevki sahibi olmak ve hükmetme gücünü kazanabilmek için inananlar ile inanç sahiplerini kullanmak suretiyle istismar edenlerinde sonunda hüsranlara uğradığını tarihin sayfalarında hep gördük.

Bu günlerde dünyada az gelişmiş ülkelerin yaşayan insanlarının haksız rekabet yüzünden süper olarak adlandırılan güçlerin karşısında nasıl kullanıldığını ve sömürülüp bir kenara atılmaya başlandığına seyirci kalıyoruz. ABD’nin inançları yüzünden terörist damgasını vurup dünyaya bu imajı yayarken masum ve suçsuz insanları adice öldürerek 11 Eylülün intikamını aldığını açıkça gösteriyor. Kendi ayıbını bir başka ayıpla örtmek değil de nedir bu ? Bir zamanlar kendi kullanımı için yetiştirdiği terör gruplarının kendine verdiği zararları inançları yüzünden masum ve suçsuz insanlara yüklemek vahşilik değil mi. Bu nasıl inanç? Bu nasıl iman?

Daha birkaç gün önce Türkiye İngiltere maçında İslamiyet adına yapılan iğrenç tezahürat kulaklarımızda. Nedir bu İslam düşmanlığı? Her dine saygısını her zaman dile getiren, Renk, Dil, Irk ayrımı yapmadan herkesi eşit gören zengin fakir ayrımı yapmayıp sevgiyi ve yardımlaşmayı, paylaşmayı benimseyen bir dinin mensupları, zannediyorum zengin ve kendini güçlü gören ülkelere ağır geliyor. Çünkü onlar paylaşmak yerine almayı, sevmek yerine öldürmeyi benimsemiş insanların bulunduğu inançsızlar topluluğu. Tarih tekerrürden ibaretse çok yakın bir zamanda  cezalarını bulacaklarına eminim.

Hangi din, hangi inanç ki güçsüzleri ezip yok etmeyi ve masum kadın çocuk genç yaşlı demeden öldürmeyi emrediyor. Eğer bu insanlar Hıristiyan olduklarını söylüyorlarsa yalan söylüyorlar yada dinlerini inkar ediyorlar, İncilin hangi sayfasında var ki bu zalimlik bu vahşet. Yakın bir gelecekte inandıkları dinin insanları bu zalimler yüzünden utançlarını gizleyemeyecek duruma geldiklerinde kimden ve nasıl af dileyecekler? Hiçbir zulmün cezasız kalmadığı bu dünyada bu vahşetin sahiplerinin de cezasız kalmayacağı da biliniyor. Biz yinede dinimiz inancıyla sadece Allah’tan onlar için yüreklerine merhamet ve ıslah edilmelerini diliyoruz. Atalarımızın güzel bir sözüyle yazımı bitiriyorum.

 

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste !

Bu haber 1334 defa okunmuştur.

HAKKI OVATMAN HAKKI OVATMAN
YILIN YENİSİ HOŞ GELDİN

HAVA DURUMU

NÖBETÇİ ECZANE

Mudanya Nöbetçi Eczane


Tüm fotoğraflar

  MUDANYALI KARATECİLER KUŞAKLARINI YENİLEYEREK TERFİ ETTİLER
 

MUDANYALI KARATECİLE

İzlenme:1846

   
  GİRİTYALILAR HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER
 

GİRİTYALILAR HÜNERLE

İzlenme:2090

   
  MUDANYA CAFER YENER İLKOKULU POLONYA’YI FETHETTİ
 

MUDANYA CAFER YENER

İzlenme:2542

   
  RAMAZAN ETKİLİKLERİ
 

RAMAZAN ETKİLİKLERİ

İzlenme:5672

   

Tüm videolar

  İYİ PARTİ ERKAN CAN ADAY ADAYLIK AÇIKLAMASI
 

İYİ PARTİ ERKAN CAN

İzlenme:224

   
  MİLLET KÜTÜPHANESİ ARTIK 24 SAAT AÇIK
 

MİLLET KÜTÜPHANESİ A

İzlenme:316

   
  BURSA’DA TRAFİK, YAYALARA GÖRE TASARLANIYOR
 

BURSA’DA TRAFİK, YAY

İzlenme:704

   
  TAVUK DÜNYASI MUDANYA’DA AÇILDI
 

TAVUK DÜNYASI MUDANY

İzlenme:306

   
  •  
  •  

  • Son 7 gün haber eklenmedi.

  • Bu ay haber eklenmedi.

Mudanya Habercisi
© 2015-2016. Tüm hakları saklıdır. Sitemiz, Mudanya Gazeteciler Derneği üyesidir.
İnternet sitemizdeki yazı, resim, video ve haberlerin kaynak gösterilmeksizin yayınlanması yasaktır.
Yazı, haber ve yorumlardaki düşünce ve görüşler yazarını bağlar. Tüm hakları saklıdır.