KİM ÇOCUĞUNUN BİR GÜLÜŞÜNE OLMAZ Kİ FEDA - - Mudanya Habercisi
Anasayfa Video Galeri Foto Galeri Haber Ara Önemli Telefonlar Nöbetçi Eczaneler Künye İletisim
Mudanya Habercisi

KİM ÇOCUĞUNUN BİR GÜLÜŞÜNE OLMAZ Kİ FEDA

28 Nisan 2016, 18:44





“Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun ve milli egemenliğimizin bütün dünyaya ilan edilişinin 96. yıl dönümünü Mudanya’da alternatif etkinliklerle ve şenlikler içinde büyük bir coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşadık.

23 Nisan TBMM’nin kuruluşu, milletimizin sadece vatan topraklarını işgalden kurtarma değil aynı zamanda ülkenin yönetim biçimi ile ilgili kararlılığının da anlamlı bir ifadesi. Aynı zamanda bu günün çocuklara bir bayram olarak armağan edilmesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin çocukların ve gençlerin omuzlarında yükseleceğine olan inancın ifadesi.

Çocuklarımız, ülkemiz için en önemli sermayedir, geleceğin çağdaş, modern muasır medeniyetler seviyesini aşmış Türkiye Cumhuriyetinin temelleridir onlar. Ancak çocuklarımızın hedeflerine iyi eğitilmiş ve çağın gereksinimleriyle donatılmış bir nesille ulaşabiliriz. Lider olma ümitlerimiz, yine eğitim ve yaşam kalitesi sağlanmış çocuklarımızın omuzlarında yükselecek.

Belki terörün gölgesinde çocuklarımızın bayramını gönüllerimizden geçtiği gibi sağlayamamış olabilir, onların isteklerine yeterince cevap verememiş olabiliriz. Lakin Mudanya Mütareke Evi önündeki törenlere bambaşka bir boyut kattı 23 Nisan Bayramına. Öğretmenlerimizin çocuklarımıza verdikleri önemi, bayrama katılan veliler ve Mudanyalılarda da gördük. Büyük bir heyecan içerisinde Mütareke alanını dolduranlar çocukların neşesi ve sevinciyle mutluluklarını paylaştı. Küçücük yüzler, küçücük eller yeteneklerin doruğa çıktığı maharetli çocuklarımızın sergiledikleri birbirinden güzel koreografiler, usta sanatçıları aratmayacak güzellikteydi. Belli ki usta ellerin yoğurduğu o anaokulu çocukları bu ülkenin geleceğine tutulan bir ayna gibiydiler. Hep bir ağızdan bu ülkenin emin ellerde olacağı duygusunu seyredenlere haykırıyordu.  

Her biri yaptıkları işin ciddiyetini taşıyan büyük usta edasında, verilen görevlerini yaparken ortaya çok güzel seyirlik eserler sundular. Mudanya’mın insanları, bir bahar gününde henüz hayatının baharında olan çocuklarımızın alınlarından öpüyorum, onların mutluluklarını yüreğimde paylaşıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle bizlere özgür bir vatan ve aydınlık bir gelecek armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Milli Mücadele’de emeği geçmiş olan tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum.

Ve diyorum ki!... Bu çocuklarımızın bir gülüşüne kim olmaz ki feda…

Bu haber 2480 defa okunmuştur.

HAKKI OVATMAN HAKKI OVATMAN
YILIN YENİSİ HOŞ GELDİN

HAVA DURUMU

NÖBETÇİ ECZANE

Mudanya Nöbetçi Eczane


Tüm fotoğraflar

  MUDANYALI KARATECİLER KUŞAKLARINI YENİLEYEREK TERFİ ETTİLER
 

MUDANYALI KARATECİLE

İzlenme:2004

   
  GİRİTYALILAR HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER
 

GİRİTYALILAR HÜNERLE

İzlenme:2188

   
  MUDANYA CAFER YENER İLKOKULU POLONYA’YI FETHETTİ
 

MUDANYA CAFER YENER

İzlenme:2714

   
  RAMAZAN ETKİLİKLERİ
 

RAMAZAN ETKİLİKLERİ

İzlenme:5910

   

Tüm videolar

  İYİ PARTİ ERKAN CAN ADAY ADAYLIK AÇIKLAMASI
 

İYİ PARTİ ERKAN CAN

İzlenme:288

   
  MİLLET KÜTÜPHANESİ ARTIK 24 SAAT AÇIK
 

MİLLET KÜTÜPHANESİ A

İzlenme:368

   
  BURSA’DA TRAFİK, YAYALARA GÖRE TASARLANIYOR
 

BURSA’DA TRAFİK, YAY

İzlenme:766

   
  TAVUK DÜNYASI MUDANYA’DA AÇILDI
 

TAVUK DÜNYASI MUDANY

İzlenme:372

   
  •  
  •  

  • Son 7 gün haber eklenmedi.

  • Bu ay haber eklenmedi.

Mudanya Habercisi
© 2015-2016. Tüm hakları saklıdır. Sitemiz, Mudanya Gazeteciler Derneği üyesidir.
İnternet sitemizdeki yazı, resim, video ve haberlerin kaynak gösterilmeksizin yayınlanması yasaktır.
Yazı, haber ve yorumlardaki düşünce ve görüşler yazarını bağlar. Tüm hakları saklıdır.