BIRAK DAĞINIK KALSIN - - Mudanya Habercisi
Anasayfa Video Galeri Foto Galeri Haber Ara Önemli Telefonlar Nöbetçi Eczaneler Künye İletisim
Mudanya Habercisi

BIRAK DAĞINIK KALSIN

28 Aralık 2019, 16:48





BIRAK DAĞINIK KALSIN

Bir adam berbere gider, koltuğa oturur ve 3 tel saçını taratmak istediğini söyler. Berber sağa mı tarayayım sola mı diye sorar, adam sağa tara der ve berber sağa tararken 3 telin biri kopar. Berber tekrar sorar sağa mı tarayayım sola mı diye sorar ve bu kez sola der ve berber sola tararken kalan 2 tel saçın biri daha gider. Bu kez berber tek kalan saçını ne tarafa tarayacağını sorduğunda ise adam hiddet ve sinirle "bırak dağınık kalsın" der.

Bu gün internet medyada Mudanya Belediye Basın Bürosu tarafından servis edilen bir bültende Başkan Sayın Hayri Türkyılmaz'ın "yetki verin ana caddeleri de biz yapalım" şeklinde bir açıklaması var.Bende diyorum ki "Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz"

Sayın Başkan biliyorum yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatıdır, size göre başarılı çalışmalarınızdan bahsetmeyeceğim, yol dediniz, yoldan bahsedeceğim malumunuz üzere bahsedeceğim yollar ara yollar.

Ara yolar gerçekten çok kötümüydü de yenileme ihtiyacı duydunuz bilemiyorum, daha önce Atatürk Anıtının önündeki yer döşemeleri gereksiz değiştirmek gibi bu sokalarında zeminini değiştirmeyi gerektirecek kadar kötü değildi. "bu sadece benim fikrim" siz katılamayabilirsiniz.

Gelelim  başta Giritli Mahallesinde gerçekleştirilen yer döşemelerine ve akıbetinin ne olacağını zamanın göstereceği beton sandukalara.

Sayın Başkan, Giritli Mahallesindeki zeminin üzerinde hiç yürüdünüz mü? Ya da yoğun işleriniz dolayısıyla bu projeyle ilgili kişiler yürüdü mü? Eğer yürüdüyseler ne hissettiler, yürüyenlerin fikrini aldılar mı? Bunca masrafla yaptırılan bu yollar denetlendi mi?

Malzeme ne kadar kaliteli olursa olsun, işçilik berbat olunca masrafa yazık, ha diyebilirsiniz "bunun modeli bu" eyvallah. Fakat bu yoldan yürümek zorunda kalanlar hiç de böyle söylemiyor, sadece Mudanyalılar değil günübirlik gelenlerde aynı görüşte. "duymasanız daha iyi"

Şimdi gelelim bu Mahallenin çilekeş hale gelen sakinlerine; Mutlaka size şikayetlerini dile getirmişlerdir, "sizde dinleyip hak vermişsiniz ve çözüm bulacağınızı söylemişsinizdir" umarım.

Sayın Başkan; o beton sandukalar daha önce araçlarını park edemeyenler için yeni bir olanak yarattı. İki sanduka arasına girerek kendilerine garanti park alanı sağlıyorlar. Ne yazık ki hane sahipleri evlerine girmek için, evlerine Sıfır konumda yanaşan araçlar yüzünden saç baş yoluyorlar ve saatlerce araç sahiplerine ulaşmaya çalışyorlar.

Sayın Başkan bu işin başak bir yolu olmalı, "bu yol olmadı çünkü"

Sayın Başkan, Şimdi Gelelim ana yolları yapma talebine, eğer emsal olarak ara yolları kast ediyorsan, "BIRAK DAĞINIK KALSIN"

Not: Şimdi bazı arkadaşlar, "nankörlük yapma sana da yaranılmıyor, yolların nesi var" diyebilirler. Bende onlara soruyorum "nesi var?"

Bu haber 1814 defa okunmuştur.

HAKKI OVATMAN HAKKI OVATMAN
YILIN YENİSİ HOŞ GELDİN

HAVA DURUMU

NÖBETÇİ ECZANE

Mudanya Nöbetçi Eczane


Tüm fotoğraflar

  MUDANYALI KARATECİLER KUŞAKLARINI YENİLEYEREK TERFİ ETTİLER
 

MUDANYALI KARATECİLE

İzlenme:1846

   
  GİRİTYALILAR HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER
 

GİRİTYALILAR HÜNERLE

İzlenme:2090

   
  MUDANYA CAFER YENER İLKOKULU POLONYA’YI FETHETTİ
 

MUDANYA CAFER YENER

İzlenme:2540

   
  RAMAZAN ETKİLİKLERİ
 

RAMAZAN ETKİLİKLERİ

İzlenme:5672

   

Tüm videolar

  İYİ PARTİ ERKAN CAN ADAY ADAYLIK AÇIKLAMASI
 

İYİ PARTİ ERKAN CAN

İzlenme:224

   
  MİLLET KÜTÜPHANESİ ARTIK 24 SAAT AÇIK
 

MİLLET KÜTÜPHANESİ A

İzlenme:316

   
  BURSA’DA TRAFİK, YAYALARA GÖRE TASARLANIYOR
 

BURSA’DA TRAFİK, YAY

İzlenme:704

   
  TAVUK DÜNYASI MUDANYA’DA AÇILDI
 

TAVUK DÜNYASI MUDANY

İzlenme:306

   
  •  
  •  

  • Son 7 gün haber eklenmedi.

  • Bu ay haber eklenmedi.

Mudanya Habercisi
© 2015-2016. Tüm hakları saklıdır. Sitemiz, Mudanya Gazeteciler Derneği üyesidir.
İnternet sitemizdeki yazı, resim, video ve haberlerin kaynak gösterilmeksizin yayınlanması yasaktır.
Yazı, haber ve yorumlardaki düşünce ve görüşler yazarını bağlar. Tüm hakları saklıdır.