Mudanya Klas Spor Kulübü minik sporcularıyla birlikte 5 Haziran Çevre Günü etkinlikleri kapsamında bir araya gelerek çevreyi ve yeşil alanların korunması için miting yaptılar.
Mudanya Klasspor Kulübü Başkanı Necati Şimşek ve talebeleri minik spocular gerekli güvenlik tedbirleri alarak çevreye olan duyarlılıklarını göstererek mesajlar verdiler. Çevredeki yeşilliklerin korunması ve temiz kalmasını sağlamak amacıyla başlattıkları miting etkinliklerine çevrede bulunan Mudanyalılar ve velilerde eşlik ettiler.
Etkinlik sonrası açıklama yapan Şimşek, Hızlı nüfus artışı ve sanayileşme karşısında kirlenen çevrenin her geçen gün aratarak devam etmesiyle bozulan ekolojik dengeye dikkati çekti. Şimşek, “Çevre bir kurum ve kuruluş malı değildir, bu sebeple bütün insanlığın sorunlu olduğu için korunup sahip çıkılması gereken bir yaşam bilincidir. Klasspor Kulübü ve Mudanyalılar olarak çevresiyle, deniziyle, havasıyla, toprağıyla ele alınıp korunması yolunda daha çok çaba göstermeyi amaçlıyoruz. Daha yaşanabilir bir Mudanya hedefini gerçekleştirerek, bu hedefimizde bıkmadan usanmadan geri dönmeyeceğiz. Bize destek veren bütün katılımcılara çevreye olan duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Necati Şimşek'in açıklamaları sonra minik çevreciler, "baçak Mudanya yok Mudanya'ya sahip çık" sloganlarıyla etkinliği son erdirdiler.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN:
.JPG)
.JPG)
.JPG)