DARBE GİRİŞİMİNE TİYATRO DİYENLER OKUSUN - - Mudanya Habercisi
Anasayfa Video Galeri Foto Galeri Haber Ara Önemli Telefonlar Nöbetçi Eczaneler Künye İletisim
Mudanya Habercisi

DARBE GİRİŞİMİNE TİYATRO DİYENLER OKUSUN

18 Temmuz 2019, 00:07





Darbe ve eylemlere şahit oldum, fakat insan hedef alınarak insanın canına kast edilen bir darbe girişimine ilk defa şahit oluyorum.

Acemice ve korkunun verdiği telâşe ile girişilen darbe teşebbüsü, aynı orantıda sona erdirildi; erdirildi diyorum bitti diyemiyorum. Çünkü; 40 yıl öncesinden kendisine inananlar tarafından hazırlanan ortamda gelişip büyüyerek Türkiye bünyesini bir kanser mikrobu gibi saran FETÖ teröristleri bütün kamu kurumlarını ele geçirmiş ve darbesiz ele geçirmeye hazırlanırken, O günlerde Türkiye’nin Amerika ve Rusya ile yeniden ararlının düzelerek ittifak arayışlarına girmesi planları alt üst eti ve bu sebeple erkene alınan darbe girişimine TSK dahil edildi.

Ağabeyler ve ablaların yetiştirdiği savcı, hakim, müdür, genel müdür ve komutanlar aldıkları emirleri yerine getirmeye başladı. Fakat bu kez kazın ayağı her zamanki gibi çıkmadı ve Halkın Demokrasi inancı bu eylemlerin gelişmesini engelledi. Bu kez de ortaya üniformalı teröristler ortaya çıkarak bu milletin vergileriyle düşmana karşı kullanılması için temin edilen uçak, araç ve silahlarla vatandaşını gözünü kırpmadan vurmaya ve öldürmeye başladı.

İşte bu darbenin kara rengini kap kara hale getirdi, çünkü her şeyden habersiz tatbikat ya da başka bir bahaneyle kandırılan erleri vatandaşa ateş etmeye zorlamaları çok canice bir şeydi. Vatandaşını öldürme amacıyla hareket eden bir komutan, kendisini yetiştiren bir anne babayı gözünün yaşına bakmayın vurun dediler.

Sizlere yazıklar olsun Türkiye’de kapkara bir tarih yazdınız, bu millet sizi asla unutmayacak, adınız her anıldığında cani, kalleş, alçak, vatan haini olarak anacak. Ölüme dayalı bu hareketiniz demokrasi ve özgürlük aşığı Türk halkı tarafından engellendi ve bu hareket tüm dünya da Çanakkale ruhunu yeniden gösterdiler.  “bir adım önünde şehit olan askerlerin yerini alırken kendilerinin de şehit olacaklarını bildikleri halde devam etmişlerdi”

Bu halk şu anda geceleri sabaha kadar yurdu için, milleti için demokrasi nöbeti tutuyorsa ve tankın önüne hiç düşünmeden yatıyorsa, “her şey vatan için” diye haykırıyorsa, darbe meraklılarına diyorum ki; sen utanmıyorsan seni dünyaya getiren ve yetiştiren anneni babanı rezil edip başlarını önüne eğme!

Siyasi görüşün ne olursa olsun, kimi beğenip beğenmiyorsan saygı duyarım, Lakin söz konusu vatan ise, ve sen darbe gerçekleşmedi diye içinden üzülüp kinleniyorsan; seni asla affetmem, affettirmem ve elime geçen ilk fırsatta bunu her platformda ifşa ederim.

Sosyal medya’da bir yorumda askerlerin boğazının kesildiği yazıyordu, merak ettim boğazı kesilen bir asker ya da asker ailesinin adına rastlamadım. Hadi yandaş medya yazmadı, bahsettiğiniz bu askerleri, muhalif basın yayın kuruluşları niye yazmadı? Çünkü böyle bir şey yok. Türk Milleti Cani değil, intikamcı değil! İnanmıyorsan geçmiş tarihine bir bak. Bir keresinde böyle bir resim yayınlanmıştı malum medyada, faka o resmin aslı yayınlandığında Afganistan’da Taliban a ait olduğu gerçeği anlaşıldı.

Oysa 15 Temmuz’da Gölbaşı Özel Harekât’ı bombalanıp 44 polis şehit oldu, iftira atanlar bundan niye bahsetmiyor. Darbe girişimine tiyatro diyenlere seslenmek istiyorum. 15 Temmuz günü Milli Birlik ve beraberlik, şehitleri anma günü, şenlik ortamında değil, anma havasında geçiyor. Darbe girişimi başarılı olunsaydı, inanın bu gün 2. Menderes zaferi olarak tarihe geçecek ve şenliklerle kutlayanlar olacaktı.

Bu haber 1512 defa okunmuştur.

HAKKI OVATMAN HAKKI OVATMAN
YILIN YENİSİ HOŞ GELDİN

HAVA DURUMU

NÖBETÇİ ECZANE

Mudanya Nöbetçi Eczane


Tüm fotoğraflar

  MUDANYALI KARATECİLER KUŞAKLARINI YENİLEYEREK TERFİ ETTİLER
 

MUDANYALI KARATECİLE

İzlenme:2020

   
  GİRİTYALILAR HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER
 

GİRİTYALILAR HÜNERLE

İzlenme:2200

   
  MUDANYA CAFER YENER İLKOKULU POLONYA’YI FETHETTİ
 

MUDANYA CAFER YENER

İzlenme:2734

   
  RAMAZAN ETKİLİKLERİ
 

RAMAZAN ETKİLİKLERİ

İzlenme:5940

   

Tüm videolar

  İYİ PARTİ ERKAN CAN ADAY ADAYLIK AÇIKLAMASI
 

İYİ PARTİ ERKAN CAN

İzlenme:292

   
  MİLLET KÜTÜPHANESİ ARTIK 24 SAAT AÇIK
 

MİLLET KÜTÜPHANESİ A

İzlenme:374

   
  BURSA’DA TRAFİK, YAYALARA GÖRE TASARLANIYOR
 

BURSA’DA TRAFİK, YAY

İzlenme:774

   
  TAVUK DÜNYASI MUDANYA’DA AÇILDI
 

TAVUK DÜNYASI MUDANY

İzlenme:384

   
  •  
  •  

  • Son 7 gün haber eklenmedi.

  • Bu ay haber eklenmedi.

Mudanya Habercisi
© 2015-2016. Tüm hakları saklıdır. Sitemiz, Mudanya Gazeteciler Derneği üyesidir.
İnternet sitemizdeki yazı, resim, video ve haberlerin kaynak gösterilmeksizin yayınlanması yasaktır.
Yazı, haber ve yorumlardaki düşünce ve görüşler yazarını bağlar. Tüm hakları saklıdır.