MUDANYA AK PARTİ 7.9 ŞİDDETİNDE BİR DEPREMİ YAŞIYOR - - Mudanya Habercisi
Anasayfa Video Galeri Foto Galeri Haber Ara Önemli Telefonlar Nöbetçi Eczaneler Künye İletisim
Mudanya Habercisi

MUDANYA AK PARTİ 7.9 ŞİDDETİNDE BİR DEPREMİ YAŞIYOR

19 Nisan 2016, 17:28





Mudanya AK  Partide, parti içi çekişmelerin sonunda Mudanya AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Erdal Kaya Görevinden ayrılırken Mudanya Belediyesi AK Parti gurup sözcüsü ve Bursa Büyük Şehir Meclis Üyesi Kadir Kahraman’a ise bazı hak mahrumiyetleri getirildi.

 

Kısa süre önce Mudanya’da İlçe Başkanı Erdal Kaya ile AK Parti Mudanya Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Kadir Kahraman’ın küfürleşmeye varan kavgası, Mudanya İlçe Başkanı Erdal Kaya’nın görevden ayrılmasıyla (Kaya kendisinin istifa ettiğini açıkladı) Mudanya AK Partide yeni bir oluşum bekleniyor. AK Parti İlçe Başkanlığı’nda yapılan grup toplantısında yaşanan kavga İl Başkanlığı’na aksetmesinin ardından İl Yönetimi Erdal Kaya’dan yana taraf olmuş ve Kadir Kahraman kesin ihraç istemi ile Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti.

Başkanlık Görevinden Ayrılan Kaya Pati İçi Muhalefetten Yakındı

İlçe Başkanı Erdal Kaya, dün görevinden istifa ettiğini kamuoyuna açıkladı. Kaya, son dönemde parti içinde yapılan belden aşağı siyasetin sağlığını olumsuz etkilediğini ve haksız yere yıpratıldığını belirtti. Parti içindeki muhalefetten fırsat bulup Mudanya’da Ak Parti olarak yaşanan olumsuz gelişmelere muhalefet yapma fırsatı bulmadığından yakındı. Kaya, sağlık sorunlarını aşmak için bu istifanın kendisine fırsat yaratacağını, stresten uzak durmayı planladığını söyledi. Erdal Kaya olarak siyasetten bugüne kadar bir rant elde etmediğini, haksız bir kazanç sağlamadığını ve haksız kazanca aracılık etmediğini dile getiren Kaya, “Günü gelir siyasetten rant sağlayanlar, olunmaması gerekenlerle can ciğer olanlar, iş yapanlar bedelini öder. Ben Erdal Kaya olarak partimin her zaman samimi olarak şaibesiz olarak yanındayım. İlçe Başkanlığından istifa etmiş olmam bu gerçeği asla değiştirmez. AK Parti’nin her zaman samimi zeminde bir neferiyim. İlçe başkanlığım süresince samimi olarak yanımda emek sarf eden partidaşlarıma teşekkür ederim” diyerek sözlerini sonlandırdı.

İddiaların Boyutları Kafaları Karıştırıyor

Erdal Kaya İlçe Başkanlığından kendisinin istifa ettiğini öne sürerken, parti kulislerinde ise söyleneler bir hayli ilginç. Kaya’nın partili bir bayanla internet ortamında yaptığı yazışmaları nedeniyle Genel Merkez’e çağrıldığı iddia edilirken, Genel Merkez’de bu mesaj dökümlerinin kendisinin önüne konularak istifasını istendiği iddia ediliyor. Partide özellikle kadınlardan toplanan imzaların da Genel Merkez’e gönderildiği, tüm bu dosyalar nedeniyle Kaya’nın istifaya zorlandığı öne sürülüyor. Kulislere bomba gibi düşen bu olayın ardından Kaya’nın istifa ettiği iddia ediliyor.

Kahraman Bu Depremde Yetki Kaybına mı Uğradı?

Parti kulislerinde bu depremden AK Parti Meclis Gurup sözcüsü Kahraman’ın da nasbini aldığı ifade ediliyor. Kahraman Mudanya Meclis Gurup sözcülüğünden alındığı ve Bursa Büyükşehir Meclisindeki bazı komisyonlardaki görevlerinin sonlandırdığını fısıldıyorlar. Kulislerde şimdiden başkanlık için birkaç ismin dillerde dolaşması, partinin bu depreme hazırlıklı olduğu kanaati uyandırıyor

Bu haber 4386 defa okunmuştur.

HAKKI OVATMAN HAKKI OVATMAN
YILIN YENİSİ HOŞ GELDİN

HAVA DURUMU

NÖBETÇİ ECZANE

Mudanya Nöbetçi Eczane


Tüm fotoğraflar

  MUDANYALI KARATECİLER KUŞAKLARINI YENİLEYEREK TERFİ ETTİLER
 

MUDANYALI KARATECİLE

İzlenme:2050

   
  GİRİTYALILAR HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER
 

GİRİTYALILAR HÜNERLE

İzlenme:2220

   
  MUDANYA CAFER YENER İLKOKULU POLONYA’YI FETHETTİ
 

MUDANYA CAFER YENER

İzlenme:2782

   
  RAMAZAN ETKİLİKLERİ
 

RAMAZAN ETKİLİKLERİ

İzlenme:6028

   

Tüm videolar

  İYİ PARTİ ERKAN CAN ADAY ADAYLIK AÇIKLAMASI
 

İYİ PARTİ ERKAN CAN

İzlenme:304

   
  MİLLET KÜTÜPHANESİ ARTIK 24 SAAT AÇIK
 

MİLLET KÜTÜPHANESİ A

İzlenme:384

   
  BURSA’DA TRAFİK, YAYALARA GÖRE TASARLANIYOR
 

BURSA’DA TRAFİK, YAY

İzlenme:782

   
  TAVUK DÜNYASI MUDANYA’DA AÇILDI
 

TAVUK DÜNYASI MUDANY

İzlenme:398

   
  •  
  •  

  • Son 7 gün haber eklenmedi.

  • Bu ay haber eklenmedi.

Mudanya Habercisi
© 2015-2016. Tüm hakları saklıdır. Sitemiz, Mudanya Gazeteciler Derneği üyesidir.
İnternet sitemizdeki yazı, resim, video ve haberlerin kaynak gösterilmeksizin yayınlanması yasaktır.
Yazı, haber ve yorumlardaki düşünce ve görüşler yazarını bağlar. Tüm hakları saklıdır.